Pedicure en wellnessmassages

Voor het eerst bij Marissa geweest.  Ze geeft erg goede adviezen en de behandeling is prettig! Mijn klachten zijn verdwenen. Zo fijn! Ik ga zeker meer afspraken bij haar maken voor de verzorging van mijn voeten en ter voorkoming van klachten. Ik kan het iedereen aanraden.

Ella

Hele fijne en effectieve voetbehandeling gehad. Ook mooie gellak laten doen! 💅

Kelsey van Kuilenburg

Echt een aanrader. Bij Marissa zit je zo op je gemak en je wordt goed geholpen en als er wat is, kan je er altijd snel terecht

Clautje

Vakbekwaam en zoekt door haar medische achtergrond, naar oplossingen als ze je niet verder kan helpen.
Neemt de tijd voor je en de praktijk ziet er zeer netjes uit!
Praktijk op begane grond, daardoor zeer makkelijk toegankelijk.

Erik

Wil je een moment van volledige ontspanning ervaren, dan ben je bij Zenses in goede handen. Met toewijding en aandacht geeft Marissa een echte Wellness massage. Geef het jezelf of een ander cadeau!?

Ellen

Mooie ruimte, heerlijk ruikende olie, rustgevend muziekje op de achtergrond. Maar het allerbelangrijkste natuurlijk: heerlijk ontspannen na de massage! Dank je wel, Marissa, was echt genieten! Dit ga ik mezelf vaker gunnen!

Esther

Geweldige massage in een geheel vernieuwde salon!

Chris

Lieve Marissa. Wat een heerlijke massage! Ik ben helemaal ontspannen! Wat mij betreft kom ik vaker bij je voor een afspraak! Zeker een aanrader of als kadootje voor iemand die wel wat ontspanning kan gebruiken

Tineke

Lieve Maris. Ik vond je logo al super, daarna je ondernemendheid om je eigen praktijk bekendheid te geven. Maar nu je me ‘onder handen hebt genomen’ ben ik helemaal overtuigd. Je hebt er een vaste klant bij! Heel veel suc-10! Heel veel liefs Mariel.

Marielle Schuurman

Wat een super massage zeg. Erg leuk dat je hierin je ei kwijt kan. Je doet het fantastisch, zet ‘m op!

Ruben Slot

Lieve Marissa, Wat een geweldige ervaring en wat deed je het heerlijk. Ik kan er weer een tijdje tegenaan. Dank je wel en heel veel succes! Liefs.

Joke van Kempen

Marissa geeft heerlijke massages. Echt een aanrader als je even wilt ontspannen. Ik voel me weer als herboren! Dank je wel Marissa.

Sjanneke

Super fijne, ontspannende massage gekregen. Zeker voor herhaling vatbaar!

Marloes

Laat een beoordeling achter

Of beoordeel rechtstreeks op Google of Facebook