Pedicure en wellnessmassages

Over Zenses

Wie is het gezicht van Zenses Body & Feet?
Mijn naam is Marissa van Dijk, getrouwd en moeder van twee mooie jongens.

Ik wilde als kind altijd al verpleegster worden. Dus van jongs af aan had ik al de ambitie om mensen te helpen en beter te maken. Na de MAVO en het MBO, ben ik de opleiding doktersassistente gaan volgen. Met veel plezier ben ik inmiddels al 10 jaar werkzaam als doktersassistente.

Naast mijn werk als doktersassistente, besloot ik een opleiding massage te volgen en mijn licentie te halen bij de Massage academie Nederland in Apeldoorn. Als aanvulling hierop heb ik nog diverse cursussen gevolgd. Ik merk dat mijn medische ervaring en achtergrond hierin zeer waardevol zijn. Vanzelfsprekend blijf ik me ontwikkelen en zal ik de komende jaren mijn aanbod uitbreiden. Tevens volg ik, in verband met mijn licentie, minimaal één keer per jaar een nascholing om bij te blijven en eventuele nieuwe technieken te leren.

Als uitbereiding van mijn praktijk en de vraag die ik kreeg van mijn klanten, ben ik in begin in 2019 ben ik gestart met de opleiding pedicure en heb ik me aangesloten bij Provoet. Goede zorg voor uw voeten is belangrijk ze dragen uw de hele dag overal heen. Daarom is het belangrijk om goede aandacht te geven aan voetverzorging.

Marissa van Dijk pedicure masseuze Veenendaal

Bel of Whatsapp 06-40933431

Zenses Body & Feet
Marissa van Dijk
Aagje Dekenweg 31
3906 WK  Veenendaal
info@zensesbodyandfeet.nl

Zenses Body & Feet is aangesloten bij ProVoet.

ProVoet pedicure Veenendaal
2022 © Zenses Body & Feet - Webdesign: Ontwerp van C