Pedicure en wellnessmassages

Over Zenses

Wie is het gezicht van Zenses Body & Feet?
Mijn naam is Marissa van Dijk, getrouwd en moeder van twee mooie jongens.

Ik wilde als kind altijd al verpleegster worden. Dus van jongs af aan had ik al de ambitie om mensen te helpen en beter te maken. Na de MAVO en het MBO, ben ik de opleiding doktersassistente gaan volgen. Met veel plezier ben ik sinds 2010 werkzaam als doktersassistente.

Naast mijn werk als doktersassistente, besloot ik een opleiding massage te volgen en mijn licentie te halen bij de Massage academie Nederland in Apeldoorn. Als aanvulling hierop heb ik nog diverse cursussen gevolgd. Ik merk dat mijn medische ervaring en achtergrond hierin zeer waardevol zijn. Vanzelfsprekend blijf ik me ontwikkelen en zal ik de komende jaren mijn aanbod uitbreiden. Ook volg ik, in verband met mijn licentie, minimaal één keer per jaar een nascholing om bij te blijven en eventuele nieuwe technieken te leren.

Als uitbreiding van mijn praktijk en de vraag die ik kreeg van mijn klanten, ben ik begin in 2019 gestart met de opleiding pedicure en heb ik me aangesloten bij Provoet. Goede zorg voor uw voeten is belangrijk, ze dragen u de hele dag overal heen. Daarom is het belangrijk om goede aandacht te geven aan voetverzorging.

Marissa van Dijk pedicure masseuze Veenendaal