Pedicure en wellnessmassages

Stoelmassage

Een stoelmassage vindt plaats op een speciale massagestoel waarbij je (boven)lichaam gemasseerd wordt. Het werkt goed als middel tegen klachten als RSI, stress en andere werkgerelateerde klachten.

Een stoelmassage duurt meestal rond de 15 minuten. Het is een korte, ontspannende en activerende drukpuntmassage ter preventie en ter behandeling van klachten. Vooraf zal ik kort de klachten met je bespreken. Je kunt aangeven of je last hebt van bepaalde spieren. Tijdens de behandeling mag je je kleding aanhouden. Je zit op een comfortabele massagestoel waar je rug, schouders, armen, hoofd en nek behandeld worden. Dit zorgt voor rust in het lichaam en ontspanning van de spieren. Ook zorgt het voor een betere doorbloeding.

Stoelmassage is een effectieve en prettige methode om spanningsklachten te verminderen. Het helpt het lichaam te herstellen van de effecten van langdurig beeldschermwerk. Wanneer je regelmatig een stoelmassage ondergaat, vermindert of voorkomt dit spanningsklachten. Het is daarom een krachtig middel bij bijvoorbeeld RSI- en nekklachten.

nekpijn van computerwerk

Bel of Whatsapp 06-40933431

Zenses Body & Feet
Marissa van Dijk
Aagje Dekenweg 31
3906 WK  Veenendaal
info@zensesbodyandfeet.nl

Zenses Body & Feet is aangesloten bij ProVoet.

ProVoet pedicure Veenendaal
2021 © Zenses Body & Feet - Webdesign: Ontwerp van C